top of page

HONDEN

TRIMSALON

ELITE

's-Hertogenbosch

SALON

SALON

Professioneel materiaal

 

Elite werkt met Ravenstein trimtafels die voor stevigheid en veiligheid staan. Ze zijn elektrisch verstelbaar en kunnen met een drukknop tot op grondniveau komen zodat ook grotere honden er moeiteloos op stappen.

Er is een airco- en verwarmingssysteem aanwezig om zo in elk seizoen van het jaar de meest aangename temperatuur voor uw hond te garanderen.

Het ventilatiesysteem zorgt er voor dat het vochtniveau en de overtollige haren tot een minimum beperkt blijven. Dit systeem voert vervuilde lucht af en zorgt voor een natuurlijke toevoer van verse lucht.

Praktisch bad voor uw hond

Het bad heeft twee niveaus, een hoger niveau voor de kleinere honden en een lager niveau voor de grote honden. De grote honden kunnen het bad instappen via de op maat gemaakte trap. Langs het bad is een droogblaassysteem geïnstalleerd. Uw hond wordt vanuit het bad voor het overgrote deel al droog geblazen. Op deze manier blijft het meeste van het overtollige haar van uw hond in het bad achter.

Verzorgingsproducten

Elite werkt met professionele shampoos en conditioners van het merk Double K of Diamex. De keuze van producten is afhankelijk van het ras en de staat van de vacht van uw hond.

bottom of page